Inloggen
't Sas Winter Dubbel Competitie 2017-2018
 

 
 

Dit winterseizoen organiseert Tennis- en Squashcenter 't Sas het 11de Winterdubbeltornooi. Heb je zin om een hele winter lang deel te nemen aan een pouletornooi, zoek dan een partner en schrijf je in bij Christine. Je betaalt een voorschot van 20 euro per persoon waarna je een code krijgt en je kan inschrijven via onze website. Bovendien kan je het hele tornooi van thuis uit volgen op je computer via de link op www.tsas.be. Je kan zowel je wedstrijdkalender, je score als de algemene stand terugvinden op deze website. Leef je deze winter volledig uit en schrijf je in voor het Winterdubbeltornooi 2017-2018 in 't Sas!

Tornooivorm:

Dubbeltornooi in poulevorm.

Tornooiduur:

Van vrijdag 29 september 2017 tot en met zondag 1 april 2018.

Speeltijdstippen:

Vrijdag van 19u tot 22u.
Zaterdag van 13u tot 22u.
Zondag van 13u tot 22u.

Spelvorm:

De spelers krijgen 5 minuten de tijd om op te warmen, vooraleer de match te starten. Er wordt gespeeld naar 2 gewonnen sets met een match tiebreak in de derde set. Gemiddelde lengte van een match is anderhalf uur (bij uitlopen van een wedstrijd zal de volgende match iets later beginnen).

Puntentelling:

1 punt voor winnaar
0 punten voor verliezer

Als er op het einde van het seizoen een gelijke stand is tussen 2 of meerdere ploegen, wordt er nog een testmatch gespeeld om de winnaar te bepalen.

Poules:

DD10, DD20, DD40, DD60, DD160, DG10, DG20, DG40, DG60, DG160, DH10, DH20, DH40, DH60, DH160
ofwel: maximum 19 ploegen per reeks
ofwel: bij 9 of minder aantal ploegen per reeks spelen we een heen- en terugronde

Planning:

Op de site kan je de planning bekijken. Alle spelers krijgen in het begin van de week ook een mail met de planning van het daaropvolgende weekend en de mogelijke vrije uren waarop nog een wedstrijd gepland kan worden.

Walk-over reglement:

Als één speler belet is om te spelen dan:

1. zoekt de speler in kwestie een vervanger, zodat de wedstrijd toch kan doorgaan. De vervanger mag een lager, of hetzelfde klassement hebben. Indien de vervangende speler een hoger klassement heeft, dient dit op voorhand goedgekeurd te worden door de tegenpartij.

Als een volledige ploeg belet is om te spelen dan:

1. wisselt de ploeg in kwestie van tijdstip met een andere ploeg van de winterdubbel die op een ander tijdstip tegen de betreffende tegenstander moet spelen en geeft dit door op het secretariaat 015/31 42 49 of op winterdubbel@tsas.be (contactgegevens van alle ploegen zijn beschikbaar op de site).

2. contacteert de ploeg in kwestie de betreffende tegenstander en stelt een ander wedstrijdtijdstip voor (mogelijke tijdstippen op site) na consensus geeft de initiërende ploeg het nieuwe tijdstip door op het secretariaat of stuurt een email naar winterdubbel@tsas.be.

*Veranderingen van wedstrijdtijdstip dienen ten laatste één week op voorhand te worden doorgegeven aan de organisatie.
Deelname aan een eerste ronde van een tornooi, of zelfs halve finale, is geen geldige reden om je wedstrijd voor de winterdubbel te verplaatsen (dit kan je op voorhand invullen in je beschikbaarheid van het tornooi). Finale daarentegen is wel een geldige reden, maar dan moet je de tegenstander op voorhand telefonisch verwittigen en eveneens de organisatie een email sturen naar winterdubbel@tsas.be.

Opgelet! Indien een ploeg afwezig is op het tijdstip van de wedstrijd, wordt dit als een forfait beschouwd van de betreffende ploeg.

Forfaits worden in rekening gebracht en de aanwezige ploeg krijgt beschikking over het gereserveerde terrein.

Om misverstanden tussen ploegen te voorkomen: In geval een regel niet duidelijk is, voor interpretatie vatbaar is, of betwist wordt, heeft de organisatie altijd het laatste woord.

Inschrijven:

Schrijf je in bij Christine. (Voorschot van €20,- per persoon)
Per wedstrijd betaal je €5 per persoon af te rekenen wanneer je de eerste wedstrijd speelt, ten laatste op zondag 5 november.
Als je bv 15 wedstrijden moet spelen betaal je nog €75 - voorschot van €20 is nog €55 te betalen

Betalen kan je aan de bar of via het volgende rekeningnummer:
NV Van Uytsel
Mechelsesteenweg 378
2500 Lier
BE18 0012 5923 1465
met vermelding van "Winterdubbel naam + voornaam"


OPGELET: Betaal je na 5 november, dan is het €6 per wedstrijd.

 
   © 2010-2012 't sas sitemap i.s.m. snelweb design